News

No Gimmicks & Tricks, this is Truth and we Need it Now!

0
Het 1ste boek ‘Ufo’s officieel erkend’ brengt een overzicht van het officiële UAP-onderzoek (het Ufo-onderzoek) naast een persoonlijk ‘boots on the ground’ onderzoek. Bart Uytterhaegen heeft meer dan 10 jaar veldwerk op zijn conto. Dankzij zijn graancirkel onderzoek, skywatch procedures en dossierkennis wordt naar Bart  verwezen als de ‘leading authority’ inzake het UAP-onderzoek in de Lage Landen. Uytterhaegens werk wordt erkend door een internationaal UAP-experten team, waaronder niemand minder dan Nick Pope (ex MoD) die tevens het voorwoord van het boek voor zich nam.

Bestel nu! Klik op de link.

https://bartuytterhaegen.be/about-me/

Het boek ‘Ufo’s officieel erkend‘ zou in elke betere boekencollectie aanwezig moeten zijn. Waarom? Het is een volledig verslag van de ‘klassieke ufologie‘,  wat er achter de officiële openbaring van het Pentagon speelt en brengt de eerste stap naar de bewustwording van de nieuwe antizwaartekracht technologieën en vrij energievormen. Laatste zijn broodnodig voor onze toekomst. We gaan niet verder kunnen evolueren zonder deze innovaties vanuit ‘reverse engineering’ (onderzoek binnen het UAP-dossier waarbij gevonden buitenaardse technologie ontleedt wordt).

Als we de reverse engineering niet introduceren in onze economie en industrie gaan wij de oplossing voor een vrijere en betere toekomst niet waarmaken.

Bart Uytterhaegen

 

 

transology

“We Were Programmed To Think We’re Alone!”

Previous article

Why Energy Crisis is Obsolete (dutch version)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in News